Spider-Man 4: Destin Daniel Cretton potvrzen jako režisér

Marvel a Sony oficiálně potvrdili, že režisérem nového filmu Spider-Man 4 bude Destin Daniel Cretton, kterého fanoušci znají díky úspěšnému snímku Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Do role hrdiny Petera Parkera se opět vrátí Tom Holland a Zendaya znovu ztvární krásnou Mary Jane. Natáčení by mělo odstartovat začátkem roku 2025 a fanoušci už se nemohou dočkat.

zdroj: X / @porqueTTarg

Destin Daniel Cretton vede Spider-Mana do nové éry

Cretton, který se proslavil svým nadáním pro vytváření akčních scén a napínavých momentů, se ujme režie čtvrtého dílu Spider-Man. Díky tomu se zařadí mezi čtveřici režisérů v historii této pavoučí série. Jeho předchozí práce se studiem Marvel Cinematic Universe naznačují, že může přivést na plátna nový originální přístup k hrdinovi ságy.

Atraktivní hlavní role

S návratem Toma Hollanda a Zendayi se předpokládá, že příběh naváže tam, kde skončil Spider-Man: No Way Home azároveň nabídne novou zápletku pro naše oblíbené hrdiny. Scénáristé Chris McKenna a Erik Sommers se také vracejí, takže studio slibuje kontinuitu v kvalitě příběhu. Zatímco konkrétní detaily o ději zůstávají pod pokličkou, fanoušci se mohou těšit na film, který by měl vyjít v létě 2026.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz