Hard Rock a John Legend spojují síly pro charitu

Známá značka Hard Rock International se spojila s hudební ikonou Johnem Legendem na speciální charitativní akci, která se konala v jejich hotelu Hard Rock Hotel London. Cílem spolupráce bylo nejen bavit lidi, ale především podpořit charitativní organizaci WhyHunger, která se zabývá bojem proti hladovění a podporou udržitelného zemědělství.

John Legend
Foto: X.com | @johnlegend

Exkluzivní akce pro dobrou věc

John Legend, známý nejen pro své hudební nadání, ale také pro svou charitativní práci, vystoupil před publikem na akci nazvané „John Legend x Hard Rock Presents: Love for One Another“. Během speciálního večera zahrál své největší hity a také se především rozhovořil, o důležitosti podpory ekonomicky slabých komunit ve světě a boji proti světovému hladu. Všichni zúčastnění měli také možnost rovnou v průběhu večera přispět jakoukoli částkou. Veškeré výnosy z akce byly věnovány organizaci WhyHunger.

Partnerství s WhyHunger

Spolupráce mezi Hard Rock a WhyHunger není novinkou. WhyHunger je globální organizace, která již několik desetiletí pracuje na tom, aby ukončila hladovění po celém světě a dlouhodobě těží z podpory Hard Rocku. Společně pořádají různé charitativní akce a kampaně, které přispívají ke společným cílům. Výkon Johna Legenda v Londýně byl dalším krokem
v této dlouhodobé spolupráci a měl za cíl nejen získat finanční prostředky, ale také zvýšit celkově povědomí o otázkách kolem hladovění ve světě.

Hard Rock Hotel London: Kulturní centrum Anglie

Hard Rock Hotel London se již dávno zasadil do povědomí více, než jen místo k přespání. S pravidelným pořádáním živých vystoupení, koncertů a kulturních akcí se stal významným centrem londýnského nočního života. Spolupráce s umělci, jako je John Legend, není pro Hard Rock Hotel nic nového a na podobné akce je vždy dobře připraveno. Už jen samotný fakt, že se vystoupení konalo v Hard Rock Hotelu, je tak trochu zárukou kvalitní akce.

Legendův vliv

John Legend je držitel několika cen Grammy a uznávaný humanitář, svou kariéru využívá k šíření pozitivních zpráv a k podpoře změn ve společnosti. Jeho vystoupení v rámci této charitativní akce tak jen zdůrazňuje jeho závazek nejen k umění, ale i k potřebám komunit a společnosti jako celku. Zatímco jiní využívají slávu pro svůj vlastní a mnohdy materiální prospěch, John to má zkrátka trochu jinak.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz