Nejslavnější krupiér? Rytmus!

Slovenský rapper Rytmus, pravým jménem Patrik Vrbovský, je dnes známý jako talentovaný rapper a byznysmen, který ovládá nejen rapovou scénu svými hitovými singly a vystoupeními. Málokdo ale tuší, že tento nadějný rapper začínal svou kariéru v úplně odlišném prostředí – v kasinu. Ano, čtete správně! Rytmus během práce jako krupiér šel bedlivě za svým snem, který ho nakonec dovedl tam, kde je dnes.

zdroj: ta3.com

Představte si to – talentovaný mladý muž s vášní pro hudbu, který zároveň tráví své dny a noci mezi zelenými stoly, karty v rukou a zákazníky s nadějí na velký výherní tah. To je přesně ten příběh, který Rytmus zažil, než se stal hvězdou. Jeho práce jako krupiér v kasinu mu dala nejen finanční stabilitu, ale také hodně zkušeností a příležitostí k poznání lidí ze všech vrstev společnosti.

Mladý Rytmus s jeho dnes již legendární crew Kontrafakt

zdroj: autohificlub.cz

Ikdyž si Rytmus své práce v kasinu vážil, tak věděl, že jeho pravým posláním je hudba. Jeho srdce a duše toužily vyjadřovat se prostřednictvím textů a beatů. Proto neustále piloval své dovednosti v rapu a pracoval na svém hudebním vývoji. Během svého času v kasinu skládal texty a poté nahrával své skladby, které následně dobily Slovenskou scénu. Postupně si získal popularitu a fanouškovskou základnu a to přimělo Rytmuse přemýšlet o své budoucnosti. Proto se Rytmus rozhodl vydat se za svým snem a po osmi letech svojí etapu krupiérské kariéry ukončil A tak začala jeho cesta za úspěchem a na úplný vrchol, na kterém se dnes nachází. 

zdroj: topky.sk

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz