Sázka mu změnila život. Šťastlivec vyhrál v loterii miliardu a půl

Loterie EuroMilions učinila z nejmenovaného Brita nového miliardáře. Správně zvolená čísla mu totiž přinesla výhru v hodnotě 55 milionů liber (více než 1,5 miliardy korun). Jeden z loňských vítězů této loterie si přitom přišel na těžko představitelných 195 milionů liber (5,4 miliardy korun).

zdroj: reuters.com

Finanční částku, která člověku změní život, na konci června vyhrál dosud neznámý Brit. Ten si díky šťastnému výběru čísel přišel v přepočtu na více než 1,5 miliardy korun, uvedl web BBC. Totožnost výherce není známa, jelikož se rozhodl svou identitu nezveřejnit. 

Je to naprosto neuvěřitelná zpráva a jsme rádi, že jsme obdrželi žádost o vyplacení výhry. Nyní se soustředíme na to, abychom majitele losu podpořili v celém procesu a pomohli mu začít si užívat výhry, která mu skutečně změní život.

prohlásil podle deníku Mirror hlavní poradce pro výherce v Národní loterii Andy Carter

Přestože vyhraná částka dosahuje astronomických výšek, byl v loňském roce ve Velké Británii i větší šťastlivec. Ten si v loterii, která se mimo jiné hraje i v Belgii, Švýcarsku, Francii, Španělsku, Irsku, Rakousku, Lucembursku a Portugalsku, přišel na 195 milionů liber (5,4 miliardy korun).

zdroj článku: tn.nova.cz

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz