Mezi mikrofonem a míčem: Příběh TK27

Tomáš Kučera, dnes už známý spíše pod uměleckým jménem TK27, je talentovaný český fotbalista, který zároveň působí jako rapper ve skupině 58G. 

Tomáš se narodil v Havlíčkově Brodě a již od dětství projevoval silnou vášeň ke sportům, převážně fotbalu. Ve svých pěti letech začal hrát v městském týmu a jeho talent neunikl pozornosti trenérů. V roce 2003 se přesunul k týmu Vysočina Jihlava. Od té doby postupně stoupal v hierarchii týmu a v sezoně 2010/2011 se probojoval do „A“ týmu. V následující sezoně 2011/2012 se stal trvalou součástí týmu a svým výkonem pomohl k postupu do 1. ligy. V této lize odehrál celkem 88 zápasů a vstřelil osm branek.

Mladý Tomáš Kučera

zdroj: fvysocina.cz

Před sezónou 2015/16 se rozhodl odejít na hostování s opcí na přestup do týmu FC Viktoria Plzeň. Zde debutoval v ligovém utkání druhého kola, které se hrálo 1. srpna 2015 proti FK Dukla Praha. Dále hrál také v základní skupině Evropské ligy UEFA. Po přestupu do Viktorky byl v lednu 2016 poslán na hostování zpět do Jihlavy. Za klub během půl roku odehrál 12 ligových zápasů, ve kterých vstřelil jeden gól. V průběhu ročníku 2016/17 se rozhodl odejít na roční hostování do mužstva FK Teplice, kde se mu dařilo. V únoru 2017 Teplice využily opci zahrnutou ve smlouvě a získaly hráče na přestup. Kučera podepsal s mužstvem kontrakt na tři roky, čímž se stal stabilním hráčem Teplic.

Kučera v dresu Plzně

zdroj: fcviktoria.cz

Během své kariéry fotbalisty TK27 také objevil svou vášeň pro rapovou hudbu. Spolu se svými přáteli z Jihlavy založil hudební skupinu 58G, která se stala důležitým prvkem české rapové scény. Tomáš se začal věnovat psaní textů a skládání rapových písní, ve kterých sdílel své zážitky, emoce a pohled na svět. Jeho hudba rychle získala popularitu díky své autenticitě a osobnímu stylu. Své písně začal nahrávat a sdílet na sociálních sítích, kde získal stoupající fanouškovskou základnu. Jeho energické vystoupení a charizma naživo na koncertech získávají pozornost a uznání.

Vystoupení Tomášovi crew 58G během Andělů

TK27 se dokázal vyrovnat s náročným rozvržením mezi sportovními tréninky a hudebními závazky. Jeho oddanost fotbalu ho vede k disciplíně a tvrdému tréninku, zatímco hudba mu poskytuje kreativní ventil a prostor pro seberealizaci.Tomášův talent nezůstal nepovšimnut a vzbudil zájem médií. Jeho schopnost skloubit sportovní kariéru a hudební angažmá zaujala nejen fanoušky, ale i širší veřejnost. Stal se inspirací pro mladé lidi, kteří chtějí sledovat své vášně a naplňovat své sny ve více oblastech života.

zdroj: hiphopstage.cz

TK27 je skvělým příkladem toho, že nelze být omezen jen na jednu stránku své osobnosti. Díky svému odhodlání, talentu a vytrvalosti si vytvořil život, ve kterém může spojit svou lásku ke sportu i hudbě. Jeho příběh je inspirativním připomínáním toho, že s vášní a odhodláním je možné dosáhnout úspěchu ve více oblastech a naplňovat své sny.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Účast osob mladších 18 let na hazardní hře je přísně zakázána.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz