Srpnová Sportka plná napětí: Superjackpot nad 185 milionů Kč a další výhry

Vstupte do světa srpnových událostí v hře Sportka, který nám přinesl několik zajímavých momentů. Sportka započala srpen s ohromujícím superjackpotem ve výši 162 milionů korun, z toho bonus tvořil impozantních 129 milionů. Nicméně, s odchodem srpna se i superjackpot postupně zmenšil na 34 milionů korun (bonus činil 16 milionů). Během srpna se Sportka losovala celkem 13krát, přičemž jedno z těchto losování bylo zvláštní – šlo o poslední milion z Milionového léta.

Co se týče výher, srpen nám přinesl několik překvapení. Ve druhém srpnovém losování, konkrétně 4. srpna, si jeden šťastný hráč odnesl prémiový milion. Na druhou stranu, žádná z výher v hlavní hře nedosáhla milionové hranice. Ve středu 9. srpna se hráči umístili na druhém místě Sportky a odnesli si miliony z prvního i druhého tahu.

zdroj: reflex.cz

11. srpna byl pro sázkaře významným dnem, když superjackpot konečně padl, a to jen pár milionů před tím, než se bonus rozplynul do hry Stokrát milion. Výherní čísla tohoto losování byla 29, 31, 32, 36, 42, 44 a číslo Šance 8. Bonus nabídl hráčům lákavou částku ve výši 143 111 428 Kč, zatímco v druhém tahu prvního pořadí bylo k dispozici 42 009 165 Kč.

zdroj: sazka.cz

Ve středu 16. srpna si jeden šťastný sázkař odnesl milionovou odměnu z prvního tahu druhého pořadí. A také v neděli 20. srpna se nám dařilo, když hráč uhodl první tah prvního pořadí a získal více než 28 milionů. Výherní čísla tohoto losování byla 4, 15, 37, 46, 47 a 48. Další hráč měl důvod k oslavě, když v ten samý den trefil rovný milion z prvního tahu druhého pořadí.

Celkem ve srpnu padly tři výhry na prvním místě, přičemž jedna z nich obsahovala bonus. Přesně 1 540 698 Kč trefil hráč v prvním tahu prvního pořadí a čísla, která mu k tomu pomohla, byla 14, 18, 29, 31, 37, 41.Nakonec, i neděle 27. srpna byla bohatá na výhry, když dva hráči vyhráli miliony z druhého tahu druhého pořadí. Poslední losování měsíce, ve středu 30. srpna, přineslo další výhry na druhém místě. Konkrétně si dva hráči odnesli opět rovný milion. Nezbývá, než jim poslat gratulace!

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz