O nás

Vítejte v naší komunitě nadšenců do her, sázek a hazardu!

Lidstvo má s hazardem historické zkušenosti. Odkazy na hazardní hry můžeme najít už ve starém Egyptě, v antických mýtech i v příbězích minulosti z celého světa. Je fascinující, jak je hazard hluboce zakořeněn v naší kultuře. Lidská povaha je zkrátka od přírody hravá.

Milujeme adrenalin v každé buňce našeho těla a sním i jeho dění. Jsme nezávislý zdroj a nejsme řízeni žádným provozovatelem hazardních her nebo jakoukoli jinou institucí v tomto oboru. Nabízíme různé pohledy na online hazard, na jeho vzestupy i pády, které s sebou přináší.

Většina naší redakce má osobní zkušenost s hazardem. Někteří si prožili i těžké okamžiky, kdy hazardní hry překročily hranice zábavy a staly se problémem v běžném životě. Proto chceme být také místem, kde se díváme na hazard mnoha pohledy a vy si můžete utvářet vlastní informovaný názor.

Naším hlavním poselstvím je: Užíváme si hazard jako formu zábavy a dbáme na to, aby zůstal pod kontrolou. Pamatujte, že ztráta je součástí hry. Nikdy nehrajte více, než si můžete dovolit ztratit.

Věříme, že vás svět online hazardu bude bavit a, že nám do redakce@onlinehazard.cz budete posílat náměty a tiskové zprávy, které má svět znát. Děkujeme za vaší přízeň a doporučení čehokoliv, co by se mělo sdělit.


A pamatujte, hrajte zodpovědně!

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz