Mourinho poděkoval Trpišovskému, očekává těžkou odvetu

Trenér fotbalistů AS Řím José Mourinho na tiskové konferenci pochválil pražskou Slavii

Trenér fotbalistů AS Řím José Mourinho na tiskové konferenci pochválil pražskou Slavii za zlepšený výkon ve druhém poločase, vítězství 2:0 si ale jeho tým podle něj pohlídal s přehledem. Slavný portugalský kouč kvůli disciplinárnímu trestu v Evropské lize opět chyběl na lavičce fotbalistů Říma. Po zápase přesto zašel za svým protějškem Jindřichem Trpišovským a poděkoval mu za lichotivá předzápasová vyjádření, píše deník Sport.

José Mourinho. Zdroj fotografie: Steffen Prößdorf, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons

„Pro Slavii to nebyl jednoduchý zápas. Když inkasujete v první minutě, tak se vám nikdy nehraje dobře. My jsme hráli první poločas s velkou energií, která po změně stran trochu opadla. Soupeř si z toho důvodu vypracoval nějaké příležitosti, ale nic zásadního,“ řekl po zápase Mourinho.

Za dva týdny v Praze čeká tvrdší odvetu. „Musím říct, že se Slavia ve druhé půli zvedla, její výkon byl velmi slušný. V Praze by to mohl být opravdu dobrý zápas,“ dodal šedesátiletý Portugalec. V Edenu si odpyká poslední část čtyřzápasového trestu za urážky rozhodčích po finále minulého ročníku Evropské ligy.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz