Smack One: nový koňak a velkolepá release party v Praze

Český rapper Smack One, který si získal srdce fanoušků svým hudebním talentem, se stává novým hráčem na trhu koňaků. Ve spolupráci s prestižní francouzskou značkou Cognac Godet představuje svůj vlastní unikátní blend koňaku. Tuto výjimečnou událost oslaví release party v Point Gallery v Praze.

zdroj: Instagram / Smack One

Smack One, jehož hudební úspěchy neustále rostou, se rozhodl rozšířit své umělecké pole na svět luxusu a chutí. Spolupráce s Cognac Godet přináší fanouškům i milovníkům koňaku jedinečnou příležitost ochutnat jeho vlastní koňak. Release party slibuje spojení hudby a luxusu v jednom, a to ve velkolepém prostředí Point Gallery v Praze.

Tato událost spojí svět hudby s mistrovstvím výroby koňaku a nabídne nezapomenutelnou noc plnou hudby, umění a chutí. Smack One nám znovu ukazuje svůj talent a kreativitu tímto spojením dvou světů, které se zdají být na první pohled neslučitelné. Už pár let dozadu totiž vydal svojí vlastní vodku. Release party je příležitostí, kterou si fanoušci a milovníci dobrého pití určitě nenechají ujít.

Nejnovější
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...
Elon Musk získal pro Neuralink od amerického Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) titul „průlomové zařízení“ a to díky ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz