Zfetovaný muž bil v Praze ženy. Podobá se známému rapperovi Tyleru Durdenovi

Muž v Praze bezdůvodně napadal kolemjdoucí ženy na ulici. Ve dvou případech od něj dostaly pěstí do obličeje. O případu informovala pražská policie, která ho už zadržela. Jedenatřicetiletý agresor se nápadně podobá známé pražské postavě, drogově závislému rapperovi, který si říká uměleckým jménem Tyler Durden (podle postavy z amerického filmu Klub rváčů). Ten je proslulý nejen na pražské hudební scéně, ale také mezi uživateli drog.

zdroj: Policie ČR

Jednatřicetiletý muž je uživatelem drog a podle policie jako důvod svého jednání v obou případech uvedl skutečnosti, které nedávají smysl. Informace o tom, že by mohlo jít o Tylera Durdena, přinesl i server Novinky. Policie ale totožnost muže nezveřejnila.

„Pražští kriminalisté prověřují dva případy výtržnictví, kdy podezřelý bez zjevné příčiny udeřil pěstí do obličeje dvě ženy, která šly po ulici. První z nich napadl na Karlově náměstí v pátek 22. září a způsobil jí otok s modřinou pod levým okem. Druhá byla napadena v Belgické ulici v pondělí 6. října, když se dívala do telefonu. Osmadvacetileté ženě způsobil krvácivou ranku v délce patnácti milimetrů. V obou případech pak z místa události utekl,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

„Kriminalisté muže již zadrželi, ale domnívají se, že tímto způsobem napadl více osob, které jeho násilné chování neoznámily. Jejich případné svědectví by bylo důležité pro další prověřování případu. Touto cestou se obracejí na další poškozené, aby se dostavili na kteroukoli policejní služebnu nebo kontaktovali linku 158,“ dodala k případu policie.

Nejnovější
Mezi Nevadou a Federálními představiteli začalo menší pnutí. Minulý týden totiž kongresman Paul Tonko a senátor Richard Blumenthal podali návrh ...
Včera se svět sportovního žurnalismu otřásl, když Adrian Wojnarowski, jeden z nejznámějších a nejvlivnějších reportérů NBA, oznámil svůj odchod z ...
Liga mistrů je zpátky v plném proudu a s ní i poprvé nový formát pravidel. Čtyřčlenné skupiny jsou pasé minulých ...

© Copyright 2024 www.onlinehazard.cz | e-mail: info@onlinehazard.cz